Messestande indrettet til at præsentere produkterne på bedste vis

Skal du på messe, og ønsker du at få en hjælpende hånd med at få din messestand indrettet på en flot og indbydende måde?

Deko’Art har i mange år hjulpet et hav af danske virksomheder på messer. Sammen finder vi ud af hvor mange og hvilke varer, der skal stå på den/de messestande, som netop jeres virksomhed skal have.

Stor erfaring i indretning af messestande

Indretning af messestande er en af de ting, som Deko’Art har arbejdet med igennem de sidste mange år. Med en god og solid erfaring i faget vil vi uden tvivl være det helt rigtige kort at have på hånden, når netop din virksomhed skal på messe.

Øg omsætningen med hjælp fra dekoratør

Når man som virksomhed skal ud for at præsentere sine produkter, er det naturligvis vigtigt at skille sig ud. Det gælder med andre ord om at synliggøre sig således de fremmødte retter blikket mod netop den/de messestande, som jeres virksomhed måtte have.

Deko’Art har igennem tiden hjulpet mange danske virksomheder med dekoration af messestande med henblik på at skabe et øget salg. Med stor erfaring indenfor dekoration og indretning af messestande er vi de helt rette at tage fat på.

Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at dekorere din stand ved den kommende messe i Herning, Vejle, Silkeborg og omegn.

Ring i dag og hør nærmere

Skal du på messe, og ønsker du i den forbindelse med at få hjælp fra et erfarent firma, som i tidens løb har hjulpet til som dekoratør på et hav af forskellige messestande, er du mere end velkommen til at give os et kald nu på telefon 28 40 76 19 eller skrive til os på e-mail dekoart@mail.dk.

Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt