Messestand design præsenterer dine produkter på bedste vis

Skal du på messe, og ønsker du at få en hjælpende hånd med at få din messestand designet og indrettet, på en flot og indbydende måde? Som professionel og detaljeorienteret indretningskonsulent, kan jeg hjælpe dig med at løbe med opmærksomheden til din næste messe!

Deko’Art har i mange år, hjulpet et hav af danske virksomheder og butikker, fra både Herning, Vejle, Silkeborg og mange andre steder i omegnen, med messestand design. Sammen finder vi ud af hvor mange og hvilke varer, der skal stå på den/de messestande, som netop jeres virksomhed skal have.

Stor erfaring i indretning af messestande

Indretning af messestande er en af de ting, som Deko’Art har arbejdet med igennem de sidste mange år. Med en god og solid erfaring i faget vil vi uden tvivl være det helt rigtige kort at have på hånden, når netop din virksomhed skal på messe. Med vores erfaring i messestand design, ved vi også hvad der virker, og hvad der skal fokus på.

Øg omsætningen med professionel design af dine messestande

Når man som virksomhed skal ud for, at præsentere sine produkter, er det naturligvis vigtigt at skille sig ud. Det gælder med andre ord om, at synliggøre sig, så de fremmødte retter blikket mod netop den/de messestande, som jeres virksomhed måtte have.

Deko’Art har igennem tiden hjulpet mange danske virksomheder med messestand design, med henblik på at skabe et øget salg. Med stor erfaring inden for dekoration og indretning af messestande er vi de helt rette at tage fat på.

Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at dekorere din stand ved den kommende messe i Herning, Vejle, Silkeborg og omegn.

Ring og hør mere om messestand design

Skal du på messe, og ønsker du i den forbindelse at få hjælp fra et erfarent firma, som i tidens løb har hjulpet til som dekoratør på et hav af forskellige messestande, er du mere end velkommen til at give os et kald nu, på telefon 28 40 76 19, eller skrive til os på e-mail dekoart@mail.dk. Få hjælp med dit messestand design og løb afsted med opmærksomheden på de kommende messer.

Kontakt os her for professionel indretning af din butik, bolig eller en udstilling

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt