Messestand design præsenterer dine produkter på bedste vis

Når din virksomhed skal ud og udstille dine produkter, er det vigtigt at skille sig ud, samtidig med at varerne bliver vist optimalt. 

Den kombi kan jeg hjælpe dig med. Med mange års erfaring indenfor mange brancher, kan jeg hjælpe med forberedelsen, skitserne, opbygningen og dekorationen af standen. 

Mange gange har jeg løst både forberedelse og opbygning i samarbejde med firmaets interne folk. En fornuftig løsning i mange henseender. 

En anden løsning er også at du ankommer til den færdige stand, hvor jeg har løst opgaven 100%. Vil du høre mere om dette, så ring på tlf 28407619, eller skriv en mail til dekoart@mail.dk

Om Deko ' Art

Jeg hedder Susanne Bak. Jeg har arbejdet som dekoratør i 35 år, heraf de sidste 20 som selvstændig freelance dekoratør og stylist. Jeg er også butiks uddannet, hvilket gør at jeg ikke kun dekorerer, men også tænker salg. Der har været utallige gode opgaver gennem årene; det har givet mig rigtig mange skønne faste kunder. Min reference liste er lang, men jeg er altid klar til at gøre den længere. Stort set alle mine kunder er kommet til, via andre kunder, der har henvist til mig. Det er jeg meget glad for, bedre reklame fås ikke. Har du lyst til at være med på holdet, hører jeg gerne fra dig. Ring på tlf 28407619 eller send mig en mail på dekoart@mail.dk​

Følg os på Instagram