Butiksindretning sikrer en iøjnefaldende forretning

Deko’Art har igennem de sidste mange år arbejdet med butiksindretning og hjulpet et hav af danske butikker i Silkeborg, Herning, Vejle og omegn med indretning af butik, showrooms og messer.

Vi udfører både indretning af butik for små, såvel som større fysiske forretninger – og hjælper gerne til inden for enhver branche. Vi hjælper desuden også private med at dekorere hjemmet.

Inventar til butik med professionel butiksindretning

At have en topprofessionel butiksindretning er vigtigt af flere forskellige årsager. Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at man som virksomhed sender et signal om, at man driver en seriøs og professionel forretning. Dog er dette langt fra det eneste formål med, at få professionel hjælp til indretning af din butik.

At have en spændende og iøjnefaldende indretning af sin fysiske forretning kan være medvirkende til, at skabe en øget interesse for butikkens varer og dermed også et øget salg.

Vi hjælper gerne til, med at præsentere dine produkter på bedst mulig vis i din butiksindretning, med henblik på et øget salg af netop din forretnings produkter.

Mange års erfaring i indretning af butik

Deko’Art har i løbet af de sidste mange år hjulpet en lang række forskellige butikker med butiksindretning, hvilket gør os godt rustet til at tage os kærligt af indretningen af både store, såvel som små butikker.

Med mange års erfaring i rygsækken, er vi det helt rette kort at have på hånden, hvis du som butiksejer ønsker at få din butik indrettet på en flot og spændende måde. Vi kan stå for alt, fra planlægning til indkøb af inventar til butikken, og naturligvis selve indretningen.

Ønsker du hjælp til butiksindretning?

Er du interesseret i at få en professionel og erfaren indretningskonsulent til at give dig en hjælpende hånd med butiksindretning, kan du være stensikker på, at Deko’Art vil være et rigtig godt kort, at have på hånden.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan give dig en hjælpende hånd med butiksindretning, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon ​28 40 76 19 eller via e-mail på dekoart@mail.dk.​ Se mange eksempler på tidligere indrettede forretninger herunder.

Kontakt os her for professionel indretning af din butik, bolig eller en udstilling

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt