Butiksindretningen sikrer en iøjnefaldende forretning

Deko’Art har igennem de sidste mange år arbejdet med butiksindretning og hjulpet et hav af danske butikker i Silkeborg, Herning, Vejle og omegn med indretning af butik.

Vi udfører både butiksindretning for små såvel som større fysiske forretninger – og hjælper gerne til indenfor enhver branche.

Professionel butiksindretning er vigtigt

At have en topprofessionel butiksindretning er vigtigt af flere forskellige årsager. Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at man som virksomhed sender et signal om, at man driver en seriøs og professionel forretning. Dog er dette langt fra det eneste formål med at få professionel hjælp til indretning af ens butik.

At have en spændende og iøjnefaldende indretning i sin fysiske forretning kan være medvirkende til at skabe en øget interesse for butikken varer og dermed også et øget salg.

Vi hjælper gerne til med at præsentere dine produkter på bedst mulig vis i din butiksindretning med henblik på at øget salget af netop din forretnings produkter.

Mange års erfaring i indretning af butikker

Deko’Art har i løbet af de sidste mange år hjulpet en lang række forskellige butikker med butiksndretning, hvilket gør os godt rustet til at tage os kærligt af indretningen af både store såvel som små butikker.

Med mange års erfaring i rygsækken er vi det helt rette kort at have på hånden, hvis du som butiksejer ønsker at få din butik indrettet på en flot og spændende måde.

Ønsker du hjælp til butiksindretning?

Er du interesseret i at få en professionel og erfaren indretningskonsulent til at give dig en hjælpende hånd med butiksindretning, kan du være stensikker på, at Deko’Art vil være et rigtig godt kort at have på hånden.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan give dig en hjælpende hånd med butiksindretning, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon ​28 40 76 19 eller via e-mail på dekoart@mail.dk.

Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt