Kontor​

Vi bruger mange af vores vågne timer på arbejdet. Der kræves mere og mere for at holde på dine gode medarbejdere. Et lækkert kontorlokale og kantine er også med til at gøre hverdagen bedre for alle. 

Det skal ikke bare være et rum med skriveborde. Der skal være stemning og gode arbejdsforhold. Mange kontorer er i dag med store åbne arealer. Det udfordrer nogle gange pga støj. 

Det findes der mange fine løsninger på. Jeg sælger ikke kontormøbler og andet udstyr. Jeg kommer med et uvildigt bud på stil og farver. Derudover har jeg også forskellige bud på, hvor du skal tage kontakt, hvis der skal indkøbes nye møbler o.a. 

Ud fra det, kan du selv vurdere hvad der passer bedst til netop Jeres budget. Har du lyst til et besøg, så ring på tlf 28407619 eller skriv en mail på dekoart@mail.dk

Om Deko ' Art

Jeg hedder Susanne Bak. Jeg har arbejdet som dekoratør i 35 år, heraf de sidste 20 som selvstændig freelance dekoratør og stylist. Jeg er også butiks uddannet, hvilket gør at jeg ikke kun dekorerer, men også tænker salg. Der har været utallige gode opgaver gennem årene; det har givet mig rigtig mange skønne faste kunder. Min reference liste er lang, men jeg er altid klar til at gøre den længere. Stort set alle mine kunder er kommet til, via andre kunder, der har henvist til mig. Det er jeg meget glad for, bedre reklame fås ikke. Har du lyst til at være med på holdet, hører jeg gerne fra dig. Ring på tlf 28407619 eller send mig en mail på dekoart@mail.dk​

Følg os på Instagram