Fotostyling får dit produkt til at fremstå perfekt

Jeg har arbejdet med fotostyling i mange år, og har en bred erfaring. Om du vil have lavet dine skud i studie eller On Location er helt op til dig. 

Begge dele er hjemmevant for mig. Jeg arbejder sammen med mange forskellige fotografer, og er helt åben for at arbejde sammen med netop din fotograf. 

Jeg kan være behjælpelig med forslag på kulisser og locations. Derudover har jeg masser af regi stående på mit lager, samt masser af kontakter, hvor der lejes yderligere regi. 

Stylingen og stilen aftaler vi, så det passer til det du har tænkt dig.

I dag laves en del billeder som renderinger. Også her kan jeg hjælpe med udvælgelse af regi og kulisser, så du får den stil du ønsker dig. Dette skal gøres i samarbejde med det bureau du bruger til at skabe dine 3D løsninger.

Vil du høre mere om dette, så ring på tlf 28407619, eller skriv en mail til dekoart@mail.dk​​

Om Deko ' Art

Jeg hedder Susanne Bak. Jeg har arbejdet som dekoratør i 35 år, heraf de sidste 20 som selvstændig freelance dekoratør og stylist. Jeg er også butiks uddannet, hvilket gør at jeg ikke kun dekorerer, men også tænker salg. Der har været utallige gode opgaver gennem årene; det har givet mig rigtig mange skønne faste kunder. Min reference liste er lang, men jeg er altid klar til at gøre den længere. Stort set alle mine kunder er kommet til, via andre kunder, der har henvist til mig. Det er jeg meget glad for, bedre reklame fås ikke. Har du lyst til at være med på holdet, hører jeg gerne fra dig. Ring på tlf 28407619 eller send mig en mail på dekoart@mail.dk​

Følg os på Instagram